Меню сайта


Розділи новин
Флаг-футбол [5]
Чемпіонат України [17]
Єврокубки [5]
Національна Збірна України [2]
Національна Футбольна Ліга [10]
Європейські чемпіонати [3]


Календар новин
«  Январь 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031


Увійти на сайт


Пошук новин


Корисні лінки


Опитування
Яку інформацію Ви хочете знайти на цьому сайті?
Всего ответов: 202


Вітаємо Вас, Новачок · RSS 2024-05-03, 9:51 AM
Начало » 2007 » Январь » 17 » Національна футбольна ліга (США). Фінал дивізіонів.
Національна футбольна ліга (США). Фінал дивізіонів.

13-14 січня відбулися фінали дивізіонів у Національній футболній лізі. Після того, як Піттсбург Стілерс не змогли вийти до плей-офф, місце чемпіона ліга стало вакантним.
13 січня зустрілися Індіанаполіс Кольтс, розчарування останніх сезонів, та Балтімор Райвенс. Кольти уже котрий сезон зупиняються у кроці до чемпіонського перстня. І цього сезону команда Пейтона Менінга (квотербек), вдало закінчила регулярний чемпіонат, і з найбільшими шансами на чемпіонський перстень, вийшла до основної стадії плей-офф, перегравши Воронів з Балтімора, з рахунком 15-6. Хоча й Пейтон закінчив цей матч з показником 170 ярдів, його команда виглядала набагато пристойніше ніж команда з Балтімора.

У цей день, також зустрічалися Філадельфія Іглс та Нью-Орлеанс Сейнтс. Хоча перевагу у цьому двобої мали гравці з Філадельфії, все ж таки перемогу святкували гравці Нового Орлеану. Колишній основний квотербек Сан-Дієго, Д. Бріз, у цьому сезоні почав виступати за команду з Нового Орлеану, і досить вдало. Під його керівництвом команда зікінчила сезон з показником перемог/поразок - 10/6, що є пристойним результатом, як для команди, яка у минулдому сезоні вважалася аутсайдером ліги. Вдала бігова гра ранінгбеків Сейнтс - СакКалістера та Буша (кожен заніс тачдаун), у поєднанні з філігранною граою Бріза, принесли успіх у фіналі дивізіона. Після того як МакКалістер заніс останній тачдаун у грі, шалькі терезів перехилилися на бік Нового Орлеану, що переросло у перемог Нового Орлеану з рахунком 27:24.

Наступного дня зустрічалися минулорічні фіналісти Супер Боулу - Сіетл Сіхоукс та Чикаго Біерс, а також триразовий чемпіон ліги останніх 5 років Нью Інгленд Петріотс та Сан Дієго Чарджес, за який виступає наш співвідчизник Ігор Ольшанський.

У матчі між Сіетлом та Чикаго, протягом усього матчу спостерігалося напруження. Адже та команда, яка виграє йей матч наближалася ще на крок до золотих перстнів чемпіонів. Основний час зустрічі закінчився нічийним, але вдало пробитий філд-гол у виконанні Гоулда, кікера Чикаго, у овертаймі закінчив матч на користь Чикаго х рахунком 27:24.

Найцікавішим для нас був останній матч цієї серії плей-офф, у якому зустрічалися Нью Інгленд Петріотс та Сан Дієго Чарджес. Цікавим цей матч був тим, що за команду з Сан-Дієго виступає наш співвітчизник, захисник Ігор Ольшанський. Провівши не досить вдало першу половину зустрічі Патріоти все ж таки змогли нав'язати свою гру у другій половині зустрічі. Вдала гра квотербека Патріотів, Тома Брейді та бездоганний філдгол у виконанні Гостовські, змогли вирішити долю матча. Хоча й ранангбек Чарджерів, Томлінсон, зміг занести тачдаун у четвертій чверті, матч закінчився з перевагою Патріотів - 24:21.

Таким чином, у фіналах конференцій зустрінуться 21 січня зустрінуться Новий-Орлеан -Чикаго, та непримеренні суперник останніх плей-офф НФЛ: Індіанаполіс Кольтс та Нью-Інгленд Петріотс.

Переглядів: 1374 | Добавив: fafu
Бесплатный конструктор сайтов - uCoz