КИЇВСЬКІ ВІТЯЗІ - КИЇВСЬКІ СЛОВ'ЯНИ
|
|
VLAS | Дата: Вт, 2008-07-29, 10:39 AM | Сообщение # 1 |
 Першокурсник
Статус: Offline
| 20 липня 2008 року на стадіоні міста Бровари (20 км від Києва) в рамках першого туру чемпіонату України відбулася гра між Київськими Вітязями та Київськими Слов'янами. В упертій боротьбі з рахунком 14:0 перемогу здобули Слов'яни.
Слов'яни Київ
|
|
| |
Monarch | Дата: Чт, 2008-07-31, 9:19 PM | Сообщение # 2 |
Школяр
| Як мені стало відомо у Чемпіонаті України 2008 року приймають участь 6 команд розділених на 2 дивізіони: Західний 1.Київські Словяни 2.Ужгородські Воїни 3.Київські Витязі Східний 1.Донецькі Варяги 2.Севастопольські Титани 3.Луганські Кельти Якщо у когось є детальніша інформація, киньте будь ласка на форум, а то Жмена форум здається гигнув...
|
|
| |
VLAS | Дата: Пн, 2008-08-04, 11:09 AM | Сообщение # 3 |
 Першокурсник
| Наскільки мені відомо, до Західного Дивізіону було включено також і Вінницьких Вовків, але їхня участь поки що під запитанням. А 10 серпня в Києві, на стадіоні Спартак Київські Слов'яни прийматимуть Ужгородських Воїнів.
Слов'яни Київ
|
|
| |
admin | Дата: Пн, 2008-08-04, 11:47 AM | Сообщение # 4 |
 Випускник коледжа
| Ужгородські Воїни залишилися на папері. В Ужгороді команда "Карпатські Ведмеді". Ініціатором команди виступив колишній гравець "Ужгородських Лісорубів" Юрій Нагорняк. В складі "Ведмедів" тренуються колишні гравці "Лісорубів" і "Воїнів". ТАК САМО В ЛУГАНСЬКУ КОМАНДА НАЗИВАЄТЬСЯ НЕ "КЕЛЬТИ" А "ТАНКИ".
Единственный способ выжить - это не останавливаться
Сообщение отредактировал admin - Пн, 2008-08-04, 11:49 AM |
|
| |
fafu | Дата: Вт, 2008-08-05, 9:10 PM | Сообщение # 5 |
Admin
| Яка різниця як називається команда, склад учасників такий же? Західний 1.Київські Словяни 2.Карпатські Ведмеді 3.Київські Витязі 4.Вінницькі Вовки Східний 1.Донецькі Варяги 2.Севастопольські Титани 3.Луганські Танки
|
|
| |
admin | Дата: Ср, 2008-08-06, 10:31 AM | Сообщение # 6 |
 Випускник коледжа
| Нажаль "Вінницькі Вовки" не братимуть участі в чемпіонаті. Про Київське дербі можу сказати що не дивлячись на зовсім молодий вік "Вітязів" хлопці билися як скажені із здоровими дядьками. 5 разів зробили квотербек-сек. Я задоволений своїми вихованцями.
Сообщение отредактировал admin - Ср, 2008-08-06, 10:33 AM |
|
| |
Monarch | Дата: Пт, 2008-08-08, 10:21 AM | Сообщение # 7 |
Школяр
| А можна склади команд побачити учасників ЧУ-2008, і було б краще на головній сторінці повісити склади та календар
|
|
| |
admin | Дата: Пт, 2008-08-08, 3:53 PM | Сообщение # 8 |
 Випускник коледжа
| дати ігор будуть назначатися по ходу чемпіонату.
|
|
| |